• en
  • es

Bioclimatic house in Valencia, new pictures

We want to show new images of our bioclimatic house in Serra, Valencia, for those who do not know it, check it out.

The bioclimatic house faces south and is protected by fixed cantilevers with specific dimensions that have control of the sun throughout the year.

Isolates are increased for energy savings. The bioclimatic house is raised by a ventilated chamber for isolating the terrain.

The tank and green roof increases the inertia of the covers and improves comfort inside the bioclimatic house. Rainwater is collected and reused for irrigation of the garden.

Here you have the photos:

http://aktua.net/en/?portfolio=casa-bioclimatica-serra-certificacion-energetica-a

bioclimatic-house-serra-8

bioclimatic-house-serra-7

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


+ five = 9

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>